PHOTOSHOP
June 19, 2018
Интериорен дизайн
June 19, 2018

Компютърна грамотност

ИНТЕР АЛИАНС Ви предлагаме Обучение,което е подходящо за хора, които до момента не са работили на компютър, или за тези от Вас които имат минимални познания!

Обучението е комплексно. В него ще научите как и за какво се използват основните части на компютъра: Windows (desktop, taskbar, икони), Start menu, Calculator, Paint.

ОСНОВНАТА ЦЕЛ е да се запознаете с програмите от Ms Office и тяхното приложение в ежедневната работна среда : Word, Excel, Internet.

– Ms Word – текстообработваща програма, която се използва за създаване, редактиране и съхранение на документи от различно естество и големина.

– Ms Excel – чрез изучаването на тази програма ще можете без проблем да представяте данни в табличен вид, да извършвате изчисления с помощта на вградените формули и функции, и лесно да изготвяте практични диаграми.

Ние ще Ви помогнем да навлезете в Света на компютърните технологии и когато някой Ви говори за компютърни програми Вие няма да навеждате свенливо глава,а ще я вдигнете гордо и ще демонстрирате както теоретични,така и практически познания в тази сфера.

Как ще направим Вашето обучение лесно и приятно?

Ще Ви осигурим ректор,който е изключително добър специалист и има нужните качества да Ви обучи така,че когато приключите курса Вие да сте горд собственик на нови приложими умения.

Ще Ви осигурим удобни и добре оборудвани зали в централната част на града.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This template supports the sidebar's widgets. Add one or use Full Width layout.