Курсове по Редки Езици от INTER ALLIANCE

КУРСОВЕ ПО РЕДКИ ЕЗИЦИ ОТ INTER ALLIANCE

Учебен Център INTER ALLIANCE предлага Курсове по Редки Езици от Ниво A1 до C1, по най-новите, съвременни и интересни учебни системи.
Те отвеждат курсистите до желаните високи резултати.
Курсове по Редки Езици от Ниво A1 до C1

Курсове по Редки Езици от Ниво A1 до C1

Курсовете по Редки Езици в Учебен Център INTER ALLIANCE са разработени така, че всеки клиент да придобие знания, които да приложи в ежедневието, в работата, в училище или при пътуване.
В уроците се упражняват реални ситуации с диалози, което развива способността да се общува свободно, като основната цел на курса е да се изградят умения за умело приложение на езика.
За да подсигурим удобна среда за работа, в Учебен Център INTER ALLIANCE се работи в малки групи, като към всеки курсист се подхожда индивидуално и с нужното внимание.
Преподавателите ни са филолози с богат опит и увлекателен подход.
В Учебен Център INTER ALLIANCE груповото обучение по Редки Езици се организира във вечерна, дневна и уикенд форма. За тези от Вас, които графикът на груповото обучение е невъзможен, Учебен Център INTER ALLIANCE предлага индивидуална форма, съобразена с Вашата ангажираност. Така за всеки клиент има удобна форма на обучение, съвпадащи със свободното му време.
Учебен Център INTER ALLIANCE е лицензирана организация, която след полагане на успешен финален тест издава сертификат за завършено ниво, съответстващ на Общата Европейска Езикова Рамка.
Възможността за разсрочено плащане на таксите, без оскъпяване, улеснява Вашият бюджет и прави обучението достъпно.
Предлагаме и много отстъпки (за двама или за втори член от семейството, за ученици и студенти, за всяко следващо ниво и други).
В Учебен Център INTER ALLIANCE клиентите получават висококачествено обучение, удобен ГРАФИК и изключително изгодни и достъпни цени.

Учебен Център INTER ALLIANCE предлага Курсове, Уроци за Ученици, Деца, Студенти и Възрастни, както и корпоративно обучение при специални условия в Пловдив и Стара Загора. Онлайн обучение в цялата страна.

Достигнете мечтаните висоти с Учебен Център INTER ALLIANCE!
За връзка с нас в Пловдив:За връзка с нас в Стара Загора:
гр. Пловдив, бул. „Цар Борис III Обединител“ № 140 А
На самия булевард, между Пловдивския Университет и Сточна гара
тел.: 0895622471; 0895221010; 032/629027
mail: interalliance1999@abv.bg / сайт: http://interalliance.bg
Училище INTER ALLIANCE SCHOOL – STARA ZAGORA
Стара Загора, бул. Цар Симеон Велики 96,
Намираме се точно на етажа над Сладкарница Неделя,
на площада пред общината.
тел.: 0895622470; 0878944555; 042/605363
mail: interalliance.stz2@abv.bg / сайт: http://interalliance.bg