Курс по Български Език за Чужденци от Ниво A1 до C1
August 13, 2021
Курс по Шведски Език от Ниво A1 до C1
August 13, 2021

Курс по Норвежки Език от Ниво A1 до C1

Курс по Норвежки Език от Ниво A1 до C1 от INTER ALLIANCE


Учебен Център INTER ALLIANCE предлага Курс по Норвежки Език от Ниво A1 до C1, по най-новите, съвременни и интересни учебни системи. Те отвеждат курсистите до желаните високи резултати.

Курс по Норвежки Език от Ниво A1 до C1 от INTER ALLIANCE

Курсовете по Норвежки Език от Ниво A1 до C1 в Учебен Център INTER ALLIANCE са разработени така, че всеки клиент да придобие знания, които да приложи в ежедневието, в работата, в училище или при пътуване.
В уроците се упражняват реални ситуации с диалози, което развива способността да се общува свободно, като основната цел на курса е да се изградят умения за умело приложение на Норвежки Език.

За да подсигурим удобна среда за работа, в Учебен Център INTER ALLIANCE се работи в малки групи, като към всеки курсист се подхожда индивидуално и с нужното внимание. Преподавателите ни са филолози с богат опит и увлекателен подход.
В Учебен Център INTER ALLIANCE груповото обучение по Норвежки Език се организира във вечерна, дневна и уикенд форма. За тези от Вас, които графикът на груповото обучение е невъзможен, Учебен Център INTER ALLIANCE предлага индивидуална форма, съобразена с Вашата ангажираност. Така за всеки клиент има удобна форма на обучение, съвпадащи със свободното му време.

Учебен Център INTER ALLIANCE е лицензирана организация, която след полагане на успешен финален тест издава сертификат за завършено ниво, съответстващ на Общата Европейска Езикова Рамка.

Възможността за разсрочено плащане на таксите, без оскъпяване, улеснява Вашият бюджет и прави обучението достъпно.
Предлагаме и много отстъпки (за двама или за втори член от семейството, за ученици и студенти, за всяко следващо ниво и други). В Учебен Център INTER ALLIANCE клиентите получават висококачествено обучение, удобен ГРАФИК и изключително изгодни и достъпни цени.
Учебен Център INTER ALLIANCE предлага Курсове, Уроци за Ученици, Деца, Студенти и Възрастни, както и корпоративно обучение при специални условия в Пловдив и Стара Загора. Онлайн обучение в цялата страна.
Достигнете мечтаните висоти с Учебен Център INTER ALLIANCE!


За връзка с нас в Пловдив:За връзка с нас в Стара Загора:
гр. Пловдив, бул. „Цар Борис III Обединител“ № 140 А
На самия булевард, между Пловдивския Университет и Сточна гара
тел.: 0895622471; 0895221010; 032/629027
mail: interalliance1999@abv.bg / сайт: http://interalliance.bg
Училище INTER ALLIANCE SCHOOL – STARA ZAGORA
Стара Загора, бул. Цар Симеон Велики 96,
Намираме се точно на етажа над Сладкарница Неделя,
на площада пред общината.
тел.: 0895622470; 0878944555; 042/605363
mail: interalliance.stz2@abv.bg / сайт: http://interalliance.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This template supports the sidebar's widgets. Add one or use Full Width layout.