Курсове по Немски език

 

Интер Алианс организира курсове по Немски език по най-новата, модерна и комуникативно насочена система за обучение- MENSCHEN.

MENSCHEN  е цялостна учебна система на издателство Hueber с всички основни компоненти: учебник с DVD, работна тетрадка с аудио-CD, тестове и материали за допълнителна работа.

При нас в Интер Алианс гарантирано ще останете доволни от  висококачественото обучение по Немски език I – VI ниво с хорариум от 100 учебни часа.

I ниво  –  100 учебни часа 9fa56c6fccdd9abd143428d9baf2e371
II  ниво  – 100 учебни часа 
III ниво – 100 учебни часа
IV ниво  – 100 учебни часа

График :

Учебна зала в ИНтер Алианс

Учебна зала в Интер Алианс

– делнични групи ( 2 или 3 – пъти седмично) 

 от 9-12 часа; от 14-17 часа; от 18-21 часа

(продължителност от 8 до 11 седмици)

– уикенд групи (събота и неделя )

 от 10-14 часа ; от 14 – 18 часа   (продължителност 8 седмици )

* Ако графикът на груповото обучение Ви е невъзможен , свържете се с нас , предлагаме и други възможности.

~ В процеса на обучение се възпроизвеждат реални ситуации с диалози и разговор в групи, развиващи способността да се  общува свободно.
~ Работим с екип от млади и мотивирани преподаватели -филолози с богат опит и стаж в преподаването на чужди езици.ger-dm123-menschen
Те са изключителни професионалисти,които превръщат всеки урок в интересно занимание и така материята на езика става достъпна и приятна.
~ Интер Алианс предоставя най-доброто обучение , с грижа към своите клиенти , като сформира малки групи /6 и над 6 курсисти/, с индивидуален подход към всеки един.
~ Уроците са с възможност за провеждане през седмицата, в удобно за Вас време – сутрешни, следобедни, вечерни, както и уикендите.
~Интер Алианс предлага много удобно и достъпно индивидуално обучение,за тези от Вас,които графика на груповата форма е невъзможен.

~ След полагане на финален тест се издава легитимен сертификат за завършено ниво, според изискванията на МОН и европейската езикова рамка.
~ Възможността за разсрочено плащане прави обучението достъпно за всички.

Проверете за нашите атрактивни отстъпки: при записване на двама, за втори член от семейството, за следващо ниво.

От обучение в Интер Алианс могат да се възползват: ученици , деца , студенти , възрастни, както и фирми ( корпорации ) при специални условия в Пловдив и Стара Загора.

Он-лайн обучение в цялата страна.

Свържете се с нас, за да получите АКТУАЛНА ИНФОРМАЦИЯ за ТЕКУЩИТЕ НИ ПРОМОЦИИ