SEO Оптимизация на сайтове в ИНТЕР АЛИАНС ПЛОВДИВ
June 21, 2018
ШВЕДСКИ ЕЗИК
June 21, 2018

СЧЕТОВОДСТВО в ИНТЕР АЛИАНС

Счетоводството, или както още го наричат – “езикът на бизнеса” е с хилядолетна история и е немислимо без него да съществува и да се развива стопанската дейност в света ! Ако вашето призвание е да сте част от него, или просто искате да развиете способностите си в тази област, ние от Интер Алианс ПЛОВДИВ ще направим най-доброто за вас!

Специално сме съставили ефективен план на обучение, състоящ се от три основни модула, включващи професионална насоченост към : нормативните актове; организация на счетоводството в малки предприятия (с едностранно или двустранно отчитане); в големи предприятия ( при задължително прилагане на двустранно счетоводство); отчитане на ДДС; установяване и отчитане на данъците от печалбата; и накрая сме включили практическа работа със счетоводни програми, актуални в бранша.

Ще бъдете обучавани с доказани професионалисти в бранша, в предразполагаща атмосфера, разпределени в малки групи и съобразено според вашето свободно време: сутрешни, дневни, вечерни и съботно-неделни часове – сформира се група.

След успешно завършване на курса се полага изпитен тест , в резултат на който се издава лицензиран Сертификат по фирмено счетоводство.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This template supports the sidebar's widgets. Add one or use Full Width layout.