СЧЕТОВОДСТВО
June 18, 2018
ГРАФИЧЕН ДИЗАЙН
June 18, 2018

AUTOCAD

AutoCAD е едно от най-популярните софтуерни приложения за проектиране и чертане. Днес повечето проекти , които Ви се налага да правите, с помощта на такъв вид програма позволява да моделирате сложни неща, много по-продуктивно и по-точно, отколкото преди. Все повече архитекти, инженери, интериорни дизайнери, мениджъри на проекти в различните отрасли, редовно използват този софтуер за проектиране и моделиране. С обучение по AUTOCAD, Вие създавате здрави основи и се учите как да го използвате правилно и да работите в тази индустрия.

AutoCAD е CAD-софтуерно приложение за двуизмерно и триизмерно проектиране и чертане. ЦЕНТЪР ЗА ОБРАЗОВАНИЕ И НАУКА ИНТЕР АЛИАНС е подбрала специалисти, които са виртуози в тази област и ще Ви подготвят на професионално ниво.

Програмата ни е поместена в 60 учебни часа, разпределени във време, удобно за вас – сутрешни, обедни, вечерни или съботно-неделни занятия. Работи се в малки групи /6 човека/, като се предоставя възможност и за индивидуално обучение, съобразено с вашите нужди.

Имате възможност за плащане на вноски, като при определени условия можете да ползвате редица отстъпки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This template supports the sidebar's widgets. Add one or use Full Width layout.